top of page
About PIM Banner
Gradient 4.png
Checking Blood Pressure
PIM Globe

(Philadelphia International Medicine) είναι ένας διεθνής συλλογικός ιατρικός οργανισμός που ανήκει και λειτουργεί στο Fox Chase Cancer Center, στο Jefferson Health και στο Temple Health.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει δέκα από τα καλύτερα νοσοκομειακά δίκτυα της βορειοανατολικής Αμερικής που προωθεί συμμαχίες με διεθνείς οργανισμούς περίθαλψης υγείας και έχει σκοπό την διασυνόρευση προηγμένης ιατρικής περίθαλψης, εκπαίδευσης, μόρφωσης, καινοτομίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας

Image by Chris Henry

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας είναι το μοναδικό σημείο επαφής για όλες τις εξειδικευμένες ιατρικές σας ανάγκες.

Το Δίκτυο μας

Fox Chase Cancer Center Front Entrance
Fox Chase Logo
Thomas Jefferson University Hospital Philadelphia
Jefferson Logo
Temple Health School of Medicine - Facility Condition Assessment
Temple Health Logo

Για Ασθενείς

Από το 1999, η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας έχει βοηθήσει ασθενείς από όλο τον κόσμο να εξαλείψουν την διαδικασία, τον προγραμματισμό και το άγχος εύρεσης και σύνδεσης με γιατρούς και νοσοκομεία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Στην Διεθνή Ιατρική της Φιλαδέλφειας, η υγεία και η ευεξία των ασθενών είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα. Η διεθνής ομάδα των εμπειρογνώμων μας είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις ανάγκες των διεθνών ασθενών και κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις και ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για υγειονομική περίθαλψη.

Fox Chase Doctor with Patient

Ο Διεθνής Διαχειριστής

Ο διεθνής διαχειριστής για τις περιπτώσεις των ασθενών είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την ιατρική και χειρουργική σας φροντίδα μακριά από το σπίτι. Ο διεθνής διαχειριστής μιλάει πολλές γλώσσες και έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο τοπικών υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης που μπορεί να χρειαστείτε. Ως ο κύριος υπεύθυνος επικοινωνίας σας στο νοσοκομείο, ο αφοσιωμένος διεθνής διαχειριστής είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της ιατρικής σας περίθαλψης ασθενών στην Διεθνή Ιατρική της Φιλαδέλφειας.

First Aid Kit Icon
Πριν από την επίσκεψή σας

Θα συλλέξει ιατρικά αρχεία, θα εντοπίσει τους καλύτερους γιατρούς και υπηρεσίες για τον ασθενή, θα κλείσει ραντεβού και θα συντονίσει το ταξίδι, τη διαμονή και τη μεταφορά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας

Θα έχετε 24ωρη τηλεφωνική παροχή, αποκλειστική διαχείριση και υποστήριξη της προσωπικής σας φροντίδας και ο διευθυντής θα σας ενημερώσει για την πόλη της Φιλαδέλφειας

Telephone Consultant Icon
Hand with Heart Icon
Μετά την επίσκεψή σας

Θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις εξόδου και θα διευκολύνει τη φροντίδα παρακολούθησης εάν είναι απαραίτητο

Jefferson Physicians

Για Ιατρούς

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας είναι αφιερωμένη στη δημιουργία συνεργασιών με διεθνείς ιατρούς για εκπαίδευση, έρευνα και ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή ιατρικών και επιστημονικών γνώσεων μεταξύ επαγγελματιών υγείας είναι απαραίτητη για τη σύνδεση της διεθνούς κοινότητας με τη δημιουργία ενός παγκόσμιου χώρου υγειονομικής περίθαλψης και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών. Για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής, η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών μόρφωσης, εκπαίδευσης και έρευνας μέσω του δικτύου των νοσοκομείων της περιοχής της Φιλαδέλφειας.

Αυτό που κάνει τη Φιλαδέλφεια τόσο αξέχαστη

είναι ο μοναδικός συνδυασμός εμπειριών που πρέπει να ανακαλύψετε προσωπικά. Την ημέρα εξερευνάται τέσσερις αιώνες ιστορίας και αρχιτεκτονικής, όμορφες γειτονιές, αξιοσημείωτες συλλογές μουσείων και ατελείωτες αγορές.

Μετά τη δύση του ηλίου, η πόλη ζωντανεύει με τις φημισμένες παραστατικές τέχνες, το καταπληκτικό φαγητό και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή.

IMG_8587.jpg
Image by Kelly Kiernan

Είναι εύκολο να φτάσετε στην πόλη της Φιλαδέλφειας από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Μόλις φτάσετε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε πληθώρα ιστορικών πόρων και πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Επισκεφθείτε το Independence Hall, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και δείτε το μέρος όπου σχηματίστηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1776. Στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, απολαύστε έργα τέχνης από διαπρεπείς καλλιτέχνες, ζήστε τον ενθουσιασμό μιας από τις πέντε επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και δειπνήστε σε ένα από τα εξαιρετικά εστιατόρια της Φιλαδέλφειας.

bottom of page