About PIM Banner
PIM Globe
Doctors in Lab

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας

(Philadelphia International Medicine) είναι ένας διεθνής συλλογικός ιατρικός οργανισμός που ανήκει και λειτουργεί στο Fox Chase Cancer Center, στο Jefferson Health και στο Temple Health.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει δέκα από τα καλύτερα νοσοκομειακά δίκτυα της βορειοανατολικής Αμερικής που προωθεί συμμαχίες με διεθνείς οργανισμούς περίθαλψης υγείας και έχει σκοπό την διασυνόρευση προηγμένης ιατρικής περίθαλψης, εκπαίδευσης, μόρφωσης, καινοτομίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας είναι το μοναδικό σημείο επαφής για όλες τις εξειδικευμένες ιατρικές σας ανάγκες.

Το Δίκτυο μας

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Για Ασθενείς

Από το 1999, η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας έχει βοηθήσει ασθενείς από όλο τον κόσμο να εξαλείψουν την διαδικασία, τον προγραμματισμό και το άγχος εύρεσης και σύνδεσης με γιατρούς και νοσοκομεία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Στην Διεθνή Ιατρική της Φιλαδέλφειας, η υγεία και η ευεξία των ασθενών είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα. Η διεθνής ομάδα των εμπειρογνώμων μας είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις ανάγκες των διεθνών ασθενών και κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις και ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για υγειονομική περίθαλψη.

Fox Chase Doctor with Patient

Ο διεθνής διαχειριστής για τις περιπτώσεις των ασθενών είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την ιατρική και χειρουργική σας φροντίδα μακριά από το σπίτι. Ο διεθνής διαχειριστής μιλάει πολλές γλώσσες και έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο τοπικών υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης που μπορεί να χρειαστείτε. Ως ο κύριος υπεύθυνος επικοινωνίας σας στο νοσοκομείο, ο αφοσιωμένος διεθνής διαχειριστής είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της ιατρικής σας περίθαλψης ασθενών στην Διεθνή Ιατρική της Φιλαδέλφειας.

Ο διεθνής διαχειριστής της υπόθεσής σας θα κάνει τα εξής:

First Aid Kit Icon
Πριν από την επίσκεψή σας

Θα συλλέξει ιατρικά αρχεία, θα εντοπίσει τους καλύτερους γιατρούς και υπηρεσίες για τον ασθενή, θα κλείσει ραντεβού και θα συντονίσει το ταξίδι, τη διαμονή και τη μεταφορά

First Aid Kit Icon
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας

Θα έχετε 24ωρη τηλεφωνική παροχή, αποκλειστική διαχείριση και υποστήριξη της προσωπικής σας φροντίδας και ο διευθυντής θα σας ενημερώσει για την πόλη της Φιλαδέλφειας

Telephone Consultant Icon
Telephone Consultant Icon

Θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις εξόδου και θα διευκολύνει τη φροντίδα παρακολούθησης εάν είναι απαραίτητο

Hand with Heart Icon
Hand with Heart Icon
Μετά την επίσκεψή σας

Για Ιατρούς

Jefferson Physicians

Η Διεθνής Ιατρική Φιλαδέλφειας είναι αφιερωμένη στη δημιουργία συνεργασιών με διεθνείς ιατρούς για εκπαίδευση, έρευνα και ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή ιατρικών και επιστημονικών γνώσεων μεταξύ επαγγελματιών υγείας είναι απαραίτητη για τη σύνδεση της διεθνούς κοινότητας με τη δημιουργία ενός παγκόσμιου χώρου υγειονομικής περίθαλψης και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών. Για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής, η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών μόρφωσης, εκπαίδευσης και έρευνας μέσω του δικτύου των νοσοκομείων της περιοχής της Φιλαδέλφειας.

Liberty Bell Icon

Αυτό που κάνει τη Φιλαδέλφεια τόσο αξέχαστη

είναι ο μοναδικός συνδυασμός εμπειριών που πρέπει να ανακαλύψετε προσωπικά. Την ημέρα εξερευνάται τέσσερις αιώνες ιστορίας και αρχιτεκτονικής, όμορφες γειτονιές, αξιοσημείωτες συλλογές μουσείων και ατελείωτες αγορές.

Μετά τη δύση του ηλίου, η πόλη ζωντανεύει με τις φημισμένες παραστατικές τέχνες, το καταπληκτικό φαγητό και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή.

Independence Hall Photo

Είναι εύκολο να φτάσετε στην πόλη της Φιλαδέλφειας από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Μόλις φτάσετε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε πληθώρα ιστορικών πόρων και πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Επισκεφθείτε το Independence Hall, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και δείτε το μέρος όπου σχηματίστηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1776. Στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, απολαύστε έργα τέχνης από διαπρεπείς καλλιτέχνες, ζήστε τον ενθουσιασμό μιας από τις πέντε επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και δειπνήστε σε ένα από τα εξαιρετικά εστιατόρια της Φιλαδέλφειας.