About PIM Banner
PIM Globe
Doctors in Lab

Philadelphia International Medicine

(PIM) е съвместна международна медицинска организация, притежаванa и управлявана от Fox Chase Cancer Center, Jefferson Health и Temple Health.

PIM представя 10-те най-добри болнични мрежи на североизток като насърчава съюзи с международни здравни организации с цел предоставяне на трансгранична напреднала медицинска помощ, обучение, образование, иновации и консултантски услуги.

PIM е вашият единствен директен контакт за всички ваши специализирани медицински нужди.

Нашата мрежа

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

За Пациенти

От 1999, Philadelphia International Medicine помага на пациенти от цял свят да елиминират догадките, планирането и безпокойството, свързани с намирането и свързването с лекари и болници, които са сред най-добрите в света.

В Philadelphia International Medicine здравето и благосъстоянието на пациентите винаги са наш основен приоритет. Нашият международен екип от експерти се занимава специално с нуждите на чуждестранни пациенти и затова те разбират предизвикателствата и тревогите, пред които са изправени семействата, когато пътуват в чужбина, за да получат медицинска помощ.

Fox Chase Doctor with Patient

Международният мениджър на пациентите е професионалист, обучен да ви подкрепя и да ви помага да управлявате медицинската и хирургическата помощ далеч от дома. Международният мениджър на пациентите говори няколко езика и има достъп до мрежа от местни здравни услуги, от които може да се нуждаете. Като основна връзка в болницата, вашият специален международен мениджър е тук, за да ви подкрепи на всеки етап от необходимите ви грижи като пациент в Philadelphia International Medicine.

Ролята на вашия мениджър е да ви:

First Aid Kit Icon
Преди вашето посещение

събере медицинска документация, определи най-добрите лекари и услуги, запише часове, координира пътуванията, настаняването и транспорта

First Aid Kit Icon
По време на вашето посещение

осигури 24-часова телефонна подкрепа, индивидуално управление на вашите необходими грижи, предостави информация за град Филаделфия

Telephone Consultant Icon
Telephone Consultant Icon

проведе интервю за вашето изписване, запише пореден час ако е необходимо

Hand with Heart Icon
Hand with Heart Icon
След вашето посещение

За Лекари

Jefferson Physicians

Philadelphia International Medicine създава партньорства с международни лекари за обучение, изследване и развитие. В PIM ние вярваме, че споделянето на медицински и научни знания между медицинските
професионалисти е от съществено значение за обединяване на международната общност, чрез създаване на глобалното пространство на здравеопазването и подобряване на резултатите на лекуваните пациенти. За да изпълни тази мисия, PIM предлага различни възможности за образование, обучение и изследвания чрез нашата мрежа от болници във Филаделфия.

Liberty Bell Icon

Това, което прави Филаделфия толкова запомняща се,

е нейната уникална комбинация от преживявания, които трябва да бъдат открити лично.През деня разгледайте четири века история и архитектура, красиви квартали,забележителни музейни колекции и безкрайни магазини.

След залез слънце градът се затопля от известни сценични изкуства,изкусителни ресторанти и бурен нощен живот.

Independence Hall Photo

Град Филаделфия е лесно достъпен от всяка точка на света. След като сте тук, можете да се насладите на богатството от исторически ресурси и културни събития по време на вашето лечение.

Посетете Independence Hall, обект на световното наследство на UNESCO, и вижте мястото, където Съединените щати са били образувани през 1776 г. Запознайте се с произведенията на майсторите на световноизвестния музей на Филаделфия, Philadelphia Museum of Art, изживейте вълнението на един от нашите пет професионални спортни отбора и вечеряйте в един от най- популярните ресторанти във Филаделфия.